NIEUW: Tot 12 maanden volledige garantie!Een jaar lang risico-vrij autorijden?
Bij ons kan dat, gegarandeerd!

Na om de tafel te zijn gaan zitten met het Nederlandse Bureau voor Voertuigdocumentatie en -informatie, het VWE, hebben wij de mogelijkheid gekregen u tot 12 maanden volledige garantie te kunnen bieden, tegen een minimale premie. Uw auto wordt dan opgenomen in het Occasion Garant Plan Plus, aangeboden door het VWE en CG CarGarantie.

Het Occasion Garant Plan Plus biedt u een complete dekking, en u mag uw auto bij een garage naar keuze laten onderhouden, dus eventueel ook bij uw vaste garage! Hierdoor hoeft u zich dus nooit zorgen te maken over de kwaliteit van het werk dat geleverd wordt, en u hoeft niet tot wel honderden kilometers op en neer te rijden om uw auto ter reparatie aan te bieden.

De premie voor het Occasion Garant Plan Plus bedraagt slechts 50 Euro per maand! Voor dit bedrag wordt nagenoeg uw gehele auto gedekt, zoals gespecificeerd in het overzicht aan de rechter kant van deze pagina. Uw garantie-vergoedingen worden rechtstreeks naar u uitgekeerd, volgens onderstaande normen:


N.B. Het OGP accepteert alle gangbare merken en modellen, mits deze jonger zijn dan 10 jaar en minder dan 200.000km gelopen hebben.


Mocht u meer willen weten kunt u de officiële folder van het Occasion Garant Plan erop naslaan. Klik op het logo hieronder om deze te openen. Wij gaan er van uit dat deze al uw vragen zal beantwoorden. Mocht dit niet het geval zijn, belt u ons dan even op het nummer 020-6598606, of mail garantie@acc-overveen.nl!

Richtlijnen Occasion Garant Plan


Voor A.C.C. auto's die niet aan de OGP-eisen voldoen:
Onze eigen Allesonderdemotorkap-garantie!


Allesonderdemotorkap-garantie, duidelijker
kan volgens ons niet. ALLES, van motor tot turbo, van condensor tot startmotor, van dynamo tot spruitstuk, van accu tot versnellingsbak, zolang het zich maar onder de motorkap bevindt.

Wij houden dezelfde compensatie-normen aan als het Occasion Garant Plan voor auto's met meer dan 140.000km. In principe gaan wij er dan natuurlijk wel van uit dat de auto bij ons ter reparatie wordt aangeboden. Als u de auto liever bij u in de buurt laat repareren, verwachten wij alleen dat dit in overleg gebeurt, zodat wij een gepaste vergoeding kunnen overmaken naar uw rekening.

De kosten voor 6 maanden zekerheid van Allesonderdemotorkap-garantie bedragen slechts € 500,-
Terug